قهوه ترک Turkish coffee نوعی قهوه نیست در واقع یکی از ده‌ها متد تهیه و دم‌آوری قهوه است. به روش‌های دیگری مانند اسپرسو، قهوه فرانسه و . هم می توان اشاره کرد. البته در کشور ما به صورت عامیانه قهوه ترک را به عنوان قهوه ارمنی هم می شناسند. خب! برویم سر اصل موضوع، در حین دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید کمی با حوصله باشید. برای تهیه نیاز به ابزاری به نام ایبریک یا جذوه یا قهوه جوش دارید. البته اگر این وسیله را ندارید و خیال خریدن آن را هم ندارید، می توانید برای تهیه قهوه تان از شیر داغ کن کمک بگیرید. برای درست کردن یک فنجان قهوه ترک به موارد زیر نیاز داریم:

  1. قهوه آسیاب شده با ریزترین درجه برای هر نفر یک قاشق مربا خوری
  2. قوری مخصوص درست کردن قهوه ترک، ایبریک یا جذوه
  3. شکر و افزودنی‌های دیگر(اختیاری)

طرز تهیه قهوه ترک:

به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری پودر قهوه و کمی بیشتر از یک فنجان آب سرد(به این دلیل که بخشی از آب بخار می‌شود)، درون قهوه جوش بریزید.

نسبت آب و قهوه ترکدرجه آسیاب مناسب قهوه ترک مشابه درجه آسیاب آرد

ادامه مطلب

سامان گلریز از فوت و فن های آشپزی می گوید

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه خوراک برگ چغندر سبز ؛ خونتان را صاف کنید!

قهوه ,ترک ,یک ,تهیه ,هم ,فنجان ,قهوه ترک ,یک فنجان ,نفر یک ,هر نفر ,هم می

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تصفیه آب، تصفیه فاضلاب،پکیج تصفیه فاضلاب، سپتیک تانک حسابداری و حسابرسی دانشکده دامپزشکی کازرون وبلاگ AMZ Enterprise دانلود جزوه هندسه یازدهم ریاضی یک عدد در راه قضاوت شلوار زنانه و مردانه اسپرت و مجلسی ویزای هنگ کنگ - ویزای تایوان - تور نمایشگاهی مشاوره رایگان مهاجرتی، اقامتی، سرمایه گذاری ::::/ _/::::DEMSEY DANISMANLIK